CarTestr Automotive Experience

CarTestr är namnet på ett nätverk av motor-inriktade webbplatser grundat 2013 av Björn Sennbrink. Det är inte motorpress i traditionell mening, det är webb-content om bilar utifrån en lekmans och en fd. yrkeschaufförs perspektiv på bilars egenskaper parat med ett stort bilintresse sen barnsben.

Webbplatserna med tillhörande externa tjänster som ingår i CarTestr-nätverket drivs av firma Sennbrink Kommunikation – frilans B2B-konsult anno 2007 som erbjuder tjänster som förverkligar företagares behov kring funktionell WordPress-webb, content, nyhetsbrev, social media och SEO – https://sennbrink.se

SUVTEST

SUVTEST.se är den största webbplatsen i nätverket. Innehållet på SUVTEST vänder sig primärt till köpare av nya och begagnade SUVar samt cross-overs. Texter från test/prov av pressbilar varvas med nyheter och tips samt presentationer av bilmodeller. 2018 fick webbplatsen 106 000 besökare (137 000 sessioner, 266 000 sidvisningar).

FAMILJEBUSS

Familjebuss.se är 2018/2019 ett nytillskott i CarTestr-nätverket. Webbplatsen bygger på undertecknads ägande av en Volkswagen Caravelle 2.8 VR6. Innehåll om hur bilen är att äga, vad det kostar att äga bilen, fel som uppstår, hur den är att köra etc. Profilering på Instagram mot nätverk om van life.

YouTube.com/CarTestr

CarTestr-kanalen innehåller en blandning av egenproducerade klipp från provkörningar och biltester samt kompletteras av pressmaterial från biltillverkare.