Familjebuss-bloggen nu hos CarTestr

Familjebuss punkt SE startades hösten 2017 som ett nytt kapitel under CarTestr-konceptet. Initialt var planen att bygga en guide liknande SUVTEST. Den planen skrotades efter en månad när en VW-buss köptes av undertecknad.

Nu på vårkanten 2019 har motorbloggen Familjebuss placerats under CarTestr.com för att båda motorbloggar ska ge varandra draghjälp i kampen mot konkurrenterna. Att ett SSL-certifikat kan användas för “två” bloggar är dessutom finansiellt sunt.

FAMILJEBUSS (ja, stora bokstäver) är för dig som har ett intresse av mer kunskap om hur det är att äga en Volkswagen Caravelle med knappt 20 år på vägen bakom sig.

FAMILJEBUSS är inte lika väl utbyggd som SUVTEST och har inte historiken som CarTestr (den här motorbloggen) besitter. CarTestr öppnade portarna mot webben ett par år tidigare.

FAMILJEBUSS kommer på sikt att köras i samma hjulspår som SUVTEST med skillnaden att undertecknad äger en VW-buss. Det skapar oändliga möjligheter att skapa innehåll kring ägande, underhåll och glädjeämnen.

Väl mött på FAMILJEBUSS.

// Björn Sennbrink