Familjebuss (på familjebuss.se) startades hösten 2017 med tanken att skapa en nischad motorsajt om familjebussar. Efter att i fyra år har skrivit om och testkört SUV:ar för SUVTEST tänkte Björn Sennbrink utöka, eftersom familjen fått tillökning – Four kids and counting!

Som en blixt från klar himmel dök det upp en T4 Volkswagen Caravelle med VR6-motorn på Blocket. Inte en trött bensinare eller diesel med hög årsskatt utan en bil med sexa precis som i den VW Passat vi ägde en gång i tiden.

Den annonserades ut på en fredag och på måndagskvällen som följde var den köpt av oss. Nybesiktigad och redo att köra hem till Örebro. Ett dödsbo såldes ut och bilen hade stått ett år, bara ett trasigt p-ljus på besiktningen.

Så den ursprungliga idén skrotades: Här på Familjebuss kommer du att kunna följa vår familjs lycka och olycka med vår Caravelle och även texter om andra bilmodeller.

Familjebuss vänder sig således till dig är ägare av eller vill bli ägare av en VW Caravelle. Här finns fakta om bilen, hur den är att äga, vad den kostar i drift avseende skatt, bensin, försäkring, reparationer osv.

Familjebuss har även content som handlar om andra bilar än vår egen Hjulius.

Samarbeten med bilhandlare, generalagenter och andra liknande aktörer välkomnas: hej@familjebuss.se