Kategorier
CarTestr: Leva med bil

Europeiska gästspel hos polisen i USA

Har du någon gång varit i New York har du säkert fått syn på de pyttesmå trehjuliga polisbilarna. De tar sig fram i den täta trafiken där brandbilar på utryckning fastnar. Dessa trehjulingar (två hjul på bakaxeln) har successivt bytts ut på senare år, till pyttebilar från Mercedes-ägda smart: Fyra hjul och en ratt + […]

Kategorier
CarTestr: Leva med bil

Åtta trafikregler och rekommendationer vid bilkörning i Kalifornien du förmodligen inte kände till

Att köra bil i Kalifornien är inte jättesvårt eller konstigt. Många av reglerna är samma som i Sverige med en del undantag. Här är åtta trafikregler och rekommendationer för dig som planerar att köra bil i Los Angeles eller någon annanstans i Kalifornien.

Kategorier
CarTestr: Leva med bil

Hur ta reda på vilken SUV som är bäst? Tips: Läs allt du kommer över

Definitionen av “bäst” är lika många som det finns SUV-köpare. En del vill ha en stor SUV, andra en lite mindre. Somliga vill ha liten motor, andra en stor och frustande V8. SUVTEST har länge haft en väldigt populär text om alla variabler som kan ingå vid valet av ny SUV. Här kommer en uppföljare […]

Kategorier
CarTestr: Leva med bil

Praktisk guide med trafikregler och bra tips för bilkörning i Los Angeles, Kalifornien

Bilkörning i Los Angeles är ungefär som i Sverige dock med vissa elementära skillnader. Läs en topprankande guide för att köra i LA inför att du tar plats vid ratten för en färd mot solnedgången.

Kategorier
CarTestr: Leva med bil

Guide för bilkörning till Disneyland Paris (från Stockholm)

Så du har planer på att köra bil till Disneyland Paris 2020? Välkommen att fylla på hjärnan med kunskap innan du sitter i Autobahn-köerna under solens stekande strålar.